Kickboksen

Compilatie Kickboksen-SMALL

 

Muay Thai Kickboksen is een alom bekende vechtsport waarbij allround technieken en een hoog no-nonsense gehalte de boventoon voeren.

Kick- en Thaiboxing is een sport die in de loop der jaren snel is gegroeid. _DSC0489Deze vechtsport is afkomstig uit Thailand. De sport werd speciaal beoefend om verschillende redenen zoals geldingsdrang, conditie training enz. Maar ook op het gebied van zelfverdediging bleek de sport geliefd te zijn. Het is bovendien allang geen sport meer alleen voor mannen.

Muay-Thai Kickboksen is een sport met vele kanten. Het is een goede conditie training, goed voor de lenigheid, het reactievermogen en het zelfvertrouwen. Tijdens de training worden alle spiergroepen getraind. Bij Benefit heeft u de mogelijkheid om op een verantwoorde manier deze fascinerende sport te beoefenen doordat de trainingen vooral in begin volgens het semi-contact principe worden uitgevoerd, d.w.z. de kans op blessures is zeer minimaal.

Jeugdkickboksen Op vrijdagavond  is er een speciale les jeugdkickboksen voor kinderen van 6-12 jaar oud. Is dit wat voor jou? Kom langs en doe een keer mee. Beter nog, neem ook je vriendjes mee. (Ouders mogen alleen bij de eerste proefles aanwezig zijn om te kijken hoe hun kind deze les bevalt, daarna niet meer. De reden hiervoor is dat wij constateren dat de aanwezigheid van alle ouders in de gang de les en concentratie van de kinderen verstoort.)

Wil je kind graag op jeugdkickboksen  maar is er thuis te weinig geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Die betalen voor kinderen en jongeren de contributie / het lesgeld en eventueel de spullen zoals sportkleding, dansschoenen of de huur van een instrument. Voor meer info klik hier of vraag ernaar bij de balie.

 

Voor lestijden: klik hier

Knipsel 3x dames kickboksen

 

callToAction