Full Body Workout

Compilatie Full Body Workout - SMALL

 

Full Body Workout  is een intensief en afwisselend fitness programma, waar plezier aan bewegen een belangrijk aspect is. Het is echt hard werken, en een sterk en fit lichaam is je beloning. Full Body Workout  is bewezen efficiënt, zeer effectief en veilig. Hierbij denken wij niet in spieren, maar in bewegingen. Bij Benefit Lifestyle Club vind je naast apparaten of toestellen waarmee je geïsoleerde spieren kunt trainen ook lessen zoals deze met compound oefeningen (waar grote spiergroepen en meerdere gewrichten bij betrokken zijn). Functionele bewegingen, met een hoge intensiteit en met een grote variatie aan oefenvormen. We gebruiken diverse lifts en afgeleide oefeningen daarvan. Daarnaast worden vormen gebruikt uit de gymnastiek, atletiek en roeien.

Full Body Workout  gebruikt dumbells, kettlebells, barbells, touwen en pull up bars. Duwen, trekken, stoten, werpen, tillen, springen, klimmen, rennen, etc zijn grondvormen van bewegen, die de mens in de loop van zijn evolutie  heeft ontwikkeld om te overleven. We zijn in ons hoofd wel verder geëvolueerd, maar fysiek leven we nog steeds  in het stenen tijdperk. Fit worden en blijven gaat het beste, door de grondvormen van bewegen te trainen, zoals in onze genen is vastgelegd. Een completere training voor je lichaam bestaat niet, en er wordt op een leuke manier competitief getraind. Full Body Workout  is een effectief core-strength programma, het versterkt de “midline (core) stability”. De trainingen kunnen aangepast worden aan de mogelijkheden en het niveau van de deelnemers (van kinderen tot 100 jarigen).

Er wordt in de lessen gewerkt in relatief kleine groepen met een trainer. Er is veel individuele aandacht voor technische begeleiding van de diverse oefenvormen. Buiten deze groepslessen om is er natuurlijk ook mogelijkheid om individueel gebruik te maken van alle mogelijkheden die dit Multirek biedt.

Wil je hard werken, met als doel “overall  fitness”, en het vergroten van je “werk capaciteit”? Dan is Full Body Workout  geschikt voor jou.

Full Body Workout  werkt aan diverse basis kenmerken van fitness:

  1. Uithoudingsvermogen (zowel m.b.t. hart- en bloedvaten alsook m.b.t. ademhaling)
  2. Weerstandsvermogen/doorzettingsvermogen (stamina)
  3. Kracht
  4. Flexibiliteit
  5. Snelheid
  6. Coördinatie
  7. Behendigheid
  8. Balans
  9. Nauwkeurigheid

Wat Full Body Workout precies inhoudt, kun je eigenlijk pas beantwoorden als je een Full Body Workout hebt ervaren. Dit kun je doen in een GRATIS introductie-les. Bel of mail ons om een afspraak te maken voor jouw eerste Full Body Workout ervaring. Een les duurt circa 45 minuten.

Lestijden:

Helaas wordt deze les momenteel niet meer gegeven. Als alternatief zou je kunnen kiezen voor BOOTCAMP of Suspension Training.

 

callToAction

Knipsel full body workout banner