Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness, gunstig voor werknemer en werkgever*

logo bfnl logo_intenzgezond
logo-bfo xlogo-fitland-white.png.pagespeed.ic.HVglzh2Vz3
logo Ben Vitaal bedrijfsfitness

 

Voordelen voor werkgevers: Fitte en vitale werknemers hebben meer plezier in hun werk en zijn minder vaak/snel ziek.* Hierdoor bespaart u als werkgever op verzuimkosten en productieverlies. Uw investering en fiscale voordelen zorgen ervoor dat de financiële drempel zeer laag is voor uw werknemers om langdurig te blijven sporten. Verrekening van abonnementen met het bruto salaris zorgt voor een verlaagde afdracht van de sociale werkgeverslasten. Bedrijfsfitness heeft als doel om te besparen op de ziektekosten, te besparen op de premies voor verzekeringen en om werkgevers en werknemers op plezierig wijze in beweging te brengen. Ook de sociale aspecten spelen hierbij een rol.

Voordelen voor werknemers: Via het Nationaal Bedrijfsfitness Plan kunt u met gemiddeld 40- 50% korting sporten bij een sportcentrum bij u in de buurt. Percentages kunnen verschillen per werkgever/organisatie. Zo is fitness niet alleen leuk en gezond, maar ook betaalbaar! Actief zijn en veel bewegen zorgt ervoor dat u zich gezond en fit voelt. Wat zijn zoal de voordelen van fitness?*

  • lekker in uw vel
  • meer energie
  • gezond gewicht
  • gezonde levensstijl
  • goede nachtrust

“Lekker bewegen, lekker je hoofd leegmaken, even bijkletsen én aan je gezondheid werken! Wat wil je nog meer.”

Benefit Lifestyle Club biedt u bedrijfsfitness aan via diverse organisaties zoals Bedrijfsfitness Nederland, Intenz gezondheidsplan, Bedrijfsfitness Online en Fitland Business & Health.

De te volgen procedure kan verschillen per werkgever en organisatie maar is meestal als volgt:

Wilt u als werknemer gebruik maken van bedrijfsfitness dan vraagt u aan de afdeling personeelszaken van uw werkgever of dit mogelijk is. Deze geven uw verzoek door aan de organisatie waarbij zij zijn aangesloten. U ontvangt de nodige informatie en kunt aangeven bij welk sportcentrum u wilt gaan sporten. Het betreffende sportcentrum wordt geïnformeerd en zal u benaderen voor een afspraak voor een intake gesprek. U schrijft zich vervolgens in bij het sportcentrum. Betalingen verlopen via uw loonspecificatie. Bent u benieuwd wat u netto voor uw bedrijfsfitnessabonnement betaalt? Vraag het snel na bij de afdeling personeelszaken van uw werkgever.

 

Klik hier voor de Flyer Bedrijfsfitness werkgever werknemer

 

callToAction

* Benefit Fitness doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.