Ervaringen

Het succesverhaal van Nelleke.

Knipsel Nelleke VOOR en NA 2

Na veel pogingen in het verleden van afvallen en weer aankomen, was het mij nooit gelukt om onder de 100 kilo te komen. Het was nu tijd om met PS. te beginnen, dit naar aanleiding van een vriendin,  die hier al mee was begonnen. Na een gesprek met Rietje, van Benefit Lifestyle Club, waar ik al jaren sport en ook al heel lang bij haar wekelijks op de weegschaal sta, ben ik eind augustus begonnen met PS. Na een aantal weken was ik al vele kilo’s afgevallen en kwam na heel veel jaren weer onder de 100 kilo te staan, wat mij weer veel kracht gaf om door te gaan. Ik voel me nu veel fitter en veel zekerder. Met dit dieet krijg je ook genoeg te eten, elke dag 6 eetmomenten. Dit is goed vol te houden. Er waren wel momenten dat het wat minder ging, maar dan keek ik even naar mijzelf in de spiegel, om te zien hoe mooi ik was afgevallen en dat gaf mij weer de kracht om door te gaan. Sinds kort ben ik ook meer gaan sporten, waardoor het afvallen weer wat sneller gaat.

Ik ben super blij met het resultaat en met mijn nieuwe lichaam. De reacties zijn overweldigend en ik vind het super dat ik nu gezond en fit ben. Ik raad iedereen aan om PS. te volgen en dan gezonder te leren leven!

Nelleke

 

 

Het succesverhaal van Rick.

“IK VOEL MIJ 10 JAAR JONGER”

Ieder jaar naarmate je ouder wordt “sluipen” de kilo’s ongemerkt er aan. Inmiddels 50 jaar vond ik dat dit toch wel moest veranderen. Afgelopen zomer was voor mij de druppel. Twee weken vakantie en een broekmaat groter besloot ik dat dit anders moest. Door mijn redelijk zwaar werk kreeg  ik klachten van de knieën door het veelvuldig oppakken van gereedschap van de vloer. Doordat de buik wel wat in de weg gaat zitten begin je de knieën te verdraaien, en dan hoef je niet lang te wachten voor de eerste klachten komen. Via mijn sportschool Benefit zag ik de kans om met behulp van Rietje en PS. en tot nu toe als eerste en enige  man het gevecht met de kilo’s aan te gaan. Met behulp van 5 PS. eetmomenten per dag was het mogelijk om echt met kilo’ s per week af te vallen zonder daar met een hongerig gevoel mee rond te lopen.
Het is wel even wennen om de recepten op de rit te krijgen, maar met veel groente, mager vlees en  PS. producten erbij is dit allemaal prima te doen en het geeft een heerlijk resultaat. Naarmate je langer bezig bent met je voeding wat je wel en niet mag eten begint dit wel een gewoonte te worden, nu inmiddels 6 maand verder en bijna 30 kg lichter, van kleding maat 64 naar 58 en van broekmaat 44 naar 36 is dit wel een prima resultaat. Ik voel mij 10 jaar jonger door het streefgewicht wat ik inmiddels heb bereikt en probeer vast te houden. Nu is het met behulp van sporten en bewust zijn van wat je eet en drinkt wel de bedoeling om je streefgewicht vast te blijven houden, wat prima lukt overigens. En dan heb je natuurlijk ook de stok achter de deur om elke week de metingen te laten doen in de sportschool Benefit. PS. producten zijn er in diverse smaken en soorten te verkrijgen, je kunt er een prima ontbijt, lunch en avondeten van maken. Het enige minpuntje vind ik dat er wel een erg vrouwelijk tintje aan PS. hangt. Ik als man had er een wat stoerder imago aan willen hangen.

Kortom, een perfecte manier om af te vallen met behulp van PS. en sportschool Benefit.

Rick Douma.


Het succesverhaal van Klaske Pietersma

Mijn naam is Klaske Pietersma en ik ben vorig jaar Bij Benefit Lifestyle Club met PS.  begonnen. Ik had alles al geprobeerd (shakes, pillen enz) toen ik dit een keer in een krantje zag staan en dacht, oké dit probeer ik nog, dit is m’n laatste hoop. Als je begint krijg je een starters doos mee naar huis waar van alles in zit zodat je uit kan proberen wat je lekker vindt + een handig receptenboek, met m’n eerste weegmoment was ik al 3 kg kwijt en dacht, zo dit …gaat mooi, 4 weken later was ik al 9 kg kwijt dus dat ging super. Ik bleef steeds afvallen en had nergens last van, geen hongergevoel en er goed om denken wanneer je weer iets moest eten om de 2-2,5 uren qua maaltijden en tussendoortjes + 2 liter water per dag. Toen ik begon was m’n gewicht 100 kg en nu 6 maanden later ben ik 32 kg kwijt en weeg ik 68 kg. Ik zit nu ook weer lekker in m’n vel want dat overgewicht was ik spuug zat! Ik voel me er super bij en vind de PS. producten hartstikke goed en nog lekker ook, en vooral die repen (daar ben ik “aan verslaafd” zeg maar),haha. Kortom PS. is heel goed vol te houden en heel afwisselend qua producten, op het werk of bij mensen die me kennen krijg ik ook hele leuke reacties dat ik zoveel ben afgevallen en wat m’n geheim daarvan is en dat doet je goed natuurlijk! Dus ik zal een ieder die wil afvallen PS. aanraden!

PowerSlim_Ervaringen_Klaske_na


callToAction