Februari actie i.s.m. Van der Kloet

MAAK KANS OP 6 WEKEN GRATIS SPORTEN BIJ BENEFIT LIFESTYLE CLUB

download

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sport en brood zijn een perfecte match! Daarom hebben wij van Van der Kloet te Sint Annaparochie nu een leuke actie samen met Benefit Lifestyle Club. Koop bij ons gezonde producten en maak kans op 6 weken gratis sporten bij Benefit Lifestyle Club! Hoe maak je kans? Bij aankoop van 5 euro lekker, sportief en gezonde producten krijg je een kaartje. Vul deze in en lever hem in in onze winkel. Iedere week trekken een winnaar! We nemen persoonlijk contact met je op als je hebt gewonnen.

Meer informatie over deze actie: Winactie lekker, sportief & gezond Van der Kloet, De Echte Bakker

Lekker, gezond en sportief. Dat proef je! Geef toe dat we het allemaal fijn vinden om goed in ons vel te zitten. Gezonde voeding en bewegen kunnen hierin een belangrijke rol spelen. Die gezonde voeding vind je natuurlijk bij ons in de bakkerij. Brood is namelijk ontzettend gezond! Dit komt door de vele waardevolle voedingsstoffen in het brood. Wist je dat sport en brood een perfecte match zijn? We leggen je precies uit hoe dat zit.

Volkorenbrood: superfood in een verantwoord voedingspatroon. Hele winkelschappen liggen er vol mee: quinoa, witte moerbeien, bananenpoeder, rauwe noten en chocolade. Maar wat blijkt? Het grootste superfood ligt gewoon bij de bakker op de plank. Brood. En met name volkorenbrood. Meer weten hierover?

Volkoren Van der Kloet, De Echte Bakker

Ook deze week maken we weer een winnaar bekend die maar liefst 6 weken gratis mag sporten bij Benefit Lifestyle Club. Wil jij ook kans maken? Kom naar onze winkel en DOE MEE!

knipsel