Summer Body in 30 days

Wil jij een gezonde levensstijl?

Je fitter voelen en succesvol afvallen?

Dan ben ik op zoek naar jou!

Dit doen we samen.

Samen in een 30 dagen programma waarbij ik jou ga helpen jouw doel te bereiken!

Foto Rietje PS 1200x628

 

Hoe werkt het?

Met de Benefit Summer Body in 30 days start je met het PowerSlim voedingsprogramma en krijg je dagelijkse tips, adviezen en recepten voor thuis. Dit alles onder wekelijkse persoonlijke begeleiding van voedingscoach Rietje. Vanaf nu kun je een afspraak inplannen voor een gratis advies- en kennismakingsgesprek waarbij een persoonlijk plan wordt opgesteld en het PowerSlim programma wordt uitgelegd.

PowerSlim is een manier om op gewicht te komen én te blijven. Je werkt naar een gezonde en gevarieerde lifestyle toe en voorkomt hiermee het welbekende jojo-effect.

Je staat er niet alleen voor, ik ben jouw stok achter de deur en begeleid je naar je streefgewicht toe. En ook daarna begeleid ik je nog een jaar lang gratis om terugval te voorkomen.

Voordelen van Power Slim:

  • 5 tot 6 eetmomenten per dag dus geen hongergevoel
  • Het snelle resultaat houdt je gemotiveerd
  • Wetenschappelijk onderbouwd
  • Gevarieerd eten met lekkere producten

 

Wanneer begint de Challenge?

Vanaf nu starten wij met de kick off. In de komende 2 weken kun je langskomen voor een intake waarbij een behandelplan wordt opgesteld en het programma wordt uitgelegd.

Vanaf 9 april starten wij met de Summer Body in 30 days. In die komende 30 dagen wordt je voorzien van coaching, voedingsadvies, recepten en tips. Kortom, in 30 dagen slanker en fitter.

Ben jij er écht klaar voor en wil je er voor de volle 100% voor gaan? Wil jij deze zomer weer zelfverzekerd over het strand lopen?

Meld je dan nu aan voor de Summer Body in 30 days en ga samen met mij de strijd aan te gaan tegen die overtollige kilo’s.

 

Wat kun je verwachten?

30 dagen:

*  coaching
*  voedingsadvies
* oefeningen
* tips

Kortom, in 30 dagen slank, strak en fit!

De ervaring leert dat iemand met 20 kilo overgewicht de eerste maand zo’n 10 kilo blijvend kan verliezen. Lees hier de resultaten van andere PowerSlimmers.

 

Wat kost het?

Vaak starten we met een starterspakket om je wegwijs te maken met het programma. Dit pakket bevat 46 verschillende PowerSlim producten. Je kunt dan ook meteen proeven wat je wel en niet lekker vindt en je krijgt een goede kijk op het assortiment. Het toegevoegde weekmenu zal je hierin wegwijs maken.Verder zit er in het starterspakket een gratis kookboek ter waarde van € 14,95  met heerlijke recepten die makkelijk te bereiden zijn, een shaker, multi-vitaminen en acido slim (mineraal supplementen).

Het pakket is voor 8 tot 11 dagen en kost € 159,–. Daarna stellen we een weekmenu samen aan de hand van producten die jij het lekkerste vindt. Gemiddeld besteed je tijdens de 1e strikte fase € 12,50 tot € 15,– per dag.

Om tot een goed resultaat te komen is de wekelijkse coaching essentieel. Coaching is geheel GRATIS bij minimale afname van 3 doosjes PowerSlim producten.

Ben je benieuwd naar jouw persoonlijke kostenplaatje, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek. In dit adviesgesprek vertel ik je precies hoe wij aan de slag gaan!

Ga jij de uitdaging aan!

 

callToAction

Banner Summer body in 30 days 946x360