Sporter van de maand MEI: Jeroen

Sporter van de maand MEI: Jeroen *

Mijn naam is Jeroen (46 jaar), geboren in Amsterdam en heb tot zeven jaar terug in Almere gewoond. Ik heb drie kinderen en mijn vriendin en ik wonen al zo’n zeven jaar samen in het Bildt, waarvan de laatste drie-en-een-half jaar in Westhoek.

 

Op mijn twintigste heb ik een paar jaar fanatiek getraind met een goede vriend van mij. Er werd echter bij die sportschool in Almere niet goed opgelet hoe we het deden, waardoor ik mijn toenmalige doel (spiergroei) niet haalde. Zes keer in de week drie uur per dag is een klein beetje overdreven.

 

De jaren daarna kreeg ik het druk met werken, waarbij ik de fitness aan de kant schoof. Dit was een domme beslissing, maar zoals veel mensen kreeg ik andere prioriteiten.

 

In 2008 kreeg ik een schub (MS aanval) op mijn werk en na enkele maanden diverse onderzoeken de diagnose. Mijn leven veranderde gigantisch en al snel werd ik 50% afgekeurd. Na een mislukt re-integratie traject en verdere achteruitgang werd ik volledig afgekeurd. Ik ben echter gaan zoeken naar alternatieven en vond al vrij snel dat MS vertraagd of zelfs stopgezet kon worden met een dieet (Best Bet Diët).

 

Door de jaren heb ik hier nog meer over uitgevonden en zag ook in dat sporten een vereiste is om het lichaam zo optimaal mogelijk te krijgen en houden. Nu sport ik al een aantal jaren drie maal per week bij Benefit en dat gaat geweldig. De sfeer is heel prettig en alle benodigdheden zijn aanwezig.

 

 

Met vriendelijke groet,

Jeroen

(sport sinds eind 2016 bij Benefit)

Collage Jeroen W

 

* Benefit Fitness doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.