Sporters van de maand JANUARI: Kim en Raoul

Sporters van de maand januari: Kim en Raoul *

Alleen filmsterren hebben personal trainers?

Nee hoor, ik ook!

Sinds begin juni vorig jaar volg ik een personal training. Op die manier weet ik zeker dat ik de oefening op de juiste manier doe. Zo krijg ik geen onnodige blessures en heeft de oefening het bedoelde effect. Maar die aandacht is wel wennen hoor. Wat doe je het vaak verkeerd!

Gelukkig heb ik door die persoonlijke aandacht ook een persoonlijk publiek met je eigen aanmoedigingen. En, als de oefening niet lukt, kan de training meteen aangepast worden. Het is een training op maat. Bovendien werk je aan je eigen doelen, dus aan je eigen resultaat. Echt het proberen waard!

Groetjes Kim

 

PS: Sinds eind juli vorig jaar doe ik de personal training samen met mijn man Raoul. Ja, want personal training in small group is ook mogelijk en bevalt ons zeer goed.

 

 

2017-12-08-PHOTO-00000233

 

 

 

 

* Benefit Fitness doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.