De kilo’s te lijf met de Samen Slank Challenge

campagne_zomer_het-voelt-goed-om-slank-de-zomer-in-te-gaan_online-banner_400x300_nlDe afgelopen periode is een periode geweest van veel thuisblijven, minder bewegen en voor sommigen zelfs ook meer eten. Nu langzamerhand alles weer een beetje normaal begint te worden willen we extra investeren in een gezonde levensstijl en aan de slag met de extra kilo’s die er zijn bijgekomen. Het juiste moment daarvoor is NU!

Samen Slank Challenge start op 1 juni!

Wil jij een gezonde levensstijl, succesvol afvallen en je fit voelen deze zomer? Dan is de Samen slank challenge iets voor jou! Ik ga je helpen jouw doel te behalen. Doe mee en ga de uitdaging aan!
Tijdens deze afslankchallenge start je met PowerSlim en begeleid ik jou bij het behalen van jouw
afslankdoel. Je ontvangt van mij gedurende 4 weken tips, adviezen, recepten en leuke extra’s. Wekelijks bespreken we jouw resultaten om te kijken hoe je ervoor staat.
PowerSlim: samen naar een goede balans

De top 3 dingen die deelnemers in mijn ervaring het fijnste vinden aan het PowerSlim programma:
Het grote aanbod aan producten zoals muesli, crackers, wraps etc. Dit maakt gezond eten supermakkelijk. Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden.
Zes eetmomenten per dag.
Mijn persoonlijke hulp en begeleiding. Zolang je het programma volgt, zijn hier geen kosten aan verbonden.

Wat kun je verwachten:

  • Gratis lichaamsanalyse t.w.v. €49,-
  • Goodiebag met leuke extra’s
  • Persoonlijke begeleiding
  • 4 weken lang ontvang je tips, recepten, motivatie, advies en extra’s

Foto Rietje PS 1200x628Afslanken doen we samen! Even voorstellen: Rietje Stienstra , jouw persoonlijke coach Hi, ik ben Rietje. Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker (en gezelliger) afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PowerSlim programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslankdoel van de challenge. Besluit je na de challenge door te gaan met het PowerSlim programma blijf ik je ondersteunen bij het bereiken van jouw ideale gewicht.

 

 

“Ik ga zelfverzekerd de zomer in!” Dit is de quote van Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht. Lees hier haar hele verhaal en video.

Wil jij mee doen aan de Samen Slank challenge?

Samen met jou bekijk ik graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek! Of pak gewoon de telefoon en bel mij op 06-5105 1776. In Sneek en Sint Annaparochie sta ik voor je klaar.

 

callToAction

* Benefit Fitness doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.