Personeel

DSC05710 Naam: Rietje Stienstra
Functie: Eigenaar Benefit Lifestyle Club, instructeur Yoga, voedingsconsulenteSinds september 1999 ben ik eigenaar van Benefit. Ik ben de trotse moeder van een zoon en een dochter. Ik geef de ClubYoga lessen, voedingsadvies en doe daarnaast de algehele ondersteuning van Benefit. Ik begeleid, geef uitleg, motiveer en inspireer.
DSC05702 Naam: Sytse Stielstra
Functie: Instructeur Fitness, Club Challenge, Full Body Workout, Fit & RunIk vind het leuk om mensen, jong en oud, aan het sporten te krijgen. Het is sociaal werk en met mijn fitnesstrainer A diploma kan ik de leden professionele begeleiding bieden. Ik doe zelf aan voetbal en ben regelmatig in de sportschool te vinden.
DSC05704 Naam: Ria Groen
Functie: Instructeur Fitness, Cycle en Vitaal 50+, voedingsconsulenteIk heb 3 zonen. Inmiddels ben ik 13 jaar werkzaam bij Benefit Lifestyle Club en dit doe ik met heel veel plezier. Een super leuke baan!
DSC05709 Naam: Peternel Woudwijk
Functie: Instructeur Power, Step, CycleCombineer mijn lessen en je hebt een prachtige workout. Tot ziens in een van mijn lessen!
Marja lachend_8588 SMALL uitsnede Naam: Marja Terpstra
Functie: Instructeur Fitness, Zumba en Full Body WorkoutContact maken met de leden vind ik erg leuk tijdens het werken bij Benefit Lifestyle Club. In mijn vrije tijd doe ik aan waterpolo.
DSC05936 Naam: Jeanne Jaspers
Functie: SchoonmaaksterIk maak alle dagen het sportcentrum schoon. Dat doe ik met veel plezier.
DSC05932 Naam: Geeske de Vries
Functie: SchoonmaaksterIk werk op de maandagochtend in de vroege uurtjes bij Benefit om alle apparatuur en de vloeren stofvrij en schoon te maken. Daarnaast help ik op lokale markten de stand van Benefit in te richten en aan het einde van het jaar de nodige kerstversieringen aan te brengen.
Jesper Knipsle Naam: Jesper Ykema
Functie: Instructeur Fitness, Young fitness, Circuit 50+ en Full Body WorkoutMijn naam is Jesper Ykema en ben werkzaam als fitnessinstructeur. Ik vind het erg leuk en boeiend  om mensen te  begeleiden bij hun sportieve doelen. Een persoonlijke benadering en enthousiasme is belangrijk.  Ook kunt u altijd bij mij terecht voor een vraag of gewoon een praatje. 
Myrthe -SMALL-2 Naam: Myrthe de Vries
Functie: Instructeur Fitness, FitnessdanceMensen motiveren en begeleiden vind ik ontzettend leuk. Daarnaast is dansen mijn passie en dat zie je terug in mijn lessen!
Nicole - small(2) Naam: Nicole Weering
Functie: Instructeur Fitness, Club Cycle, Vitaal 50+, FitmixMijn naam is Nicole Weering. Per 1 april 2016 maak ik deel uit van het team van Benefit Lifestyle Club. Al 16 jaar ben ik werkzaam binnen de fitnessbranche. Ik heb mij verschillende disciplines eigen gemaakt zoals o.a.; steps, aërobics, pump, cycling, yoga en senior fit. Dit zijn leuke lessen om te geven en om te volgen ;-). Daarnaast ben ik fitnesstrainer/personal trainer. Mijn werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het geven van groepslessen en fitnessbegeleiding. Ik verheug mij op een leuke samenwerking met jullie.
DSC_4564 Naam: Faust
Functie: Instructeur KickboksenAl 31 jaar ervaring in Muay Thai kickboksen en al 22 jaar coach/trainer Sportcentrum Kai Muay, hieruit zijn al verscheidene Nederlandse kampioenen voortgekomen. Ik geef les op dinsdag en donderdag 19.00 uur, ga de uitdaging aan, stap in en begin!