Personeel

 

 

rietje-small Naam: Rietje Stienstra
Functie: Eigenaar Benefit Lifestyle Club, instructeur Yoga, voedingsconsulenteSinds september 1999 ben ik eigenaar van Benefit. Ik ben de trotse moeder van een zoon en een dochter. Ik geef de ClubYoga lessen, voedingsadvies en doe daarnaast de algehele ondersteuning van Benefit. Ik begeleid, geef uitleg, motiveer en inspireer.
sietse-small Naam: Sytse Stielstra
Functie: Instructeur FitnessIk vind het leuk om mensen, jong en oud, aan het sporten te krijgen. Het is sociaal werk en met mijn fitnesstrainer A diploma kan ik de leden professionele begeleiding bieden. Ik doe zelf aan voetbal en ben regelmatig in de sportschool te vinden.
DSC05709 Naam: Peternel Woudwijk
Functie: Instructeur Power, Step, CycleCombineer mijn lessen en je hebt een prachtige workout. Tot ziens in een van mijn lessen!
marja-small Naam: Marja Terpstra
Functie: Instructeur Fitness, Zumba, BRN, Bootcamp OUTDOOR, Vitaal50+, FITMIX, XCORE en Full Body WorkoutContact maken met de leden vind ik erg leuk tijdens het werken bij Benefit Lifestyle Club. In mijn vrije tijd doe ik aan waterpolo.
 anita-small Naam: Anita
Functie: Instructeur FitmixIk ben Anita Brussee ,een trotse moeder van een dochter van 16 en een bonusdochter van 5 jaar. Ik woon samen met mijn vriend in techum. Vanaf 2002 zit ik in de sportwereld en geef ik ook nog steeds les wat ik met vol enthousiastme nog steeds  doe .. In 2004 ben ik begonnen met Tea-Bo van Billy blanks.. En ik ga geregeld naar de TeaBo evenementen…waar je zoveel energie van krijgt. Heerlijk 4 a 5 uren knallen met 100 a 200 man … Met de master himself Billy Blanks. Sinds 2 jaar heb ik mijn papieren gehaald bij Billy Blanks in duitsland en mag ik vol trots de naam Tae-Bo gebruiken.. Buiten om Tea-Bo.. heb ik les gegeven in steps , B-Kick, aquarobic, BBB. En ABC zwemmen…
jesper-small Naam: Jesper Ykema
Functie: Instructeur Fitness, Circuit 50+ en Full Body WorkoutMijn naam is Jesper Ykema en ben werkzaam als fitnessinstructeur. Ik vind het erg leuk en boeiend  om mensen te  begeleiden bij hun sportieve doelen. Een persoonlijke benadering en enthousiasme is belangrijk.  Ook kunt u altijd bij mij terecht voor een vraag of gewoon een praatje. 
marchia-small Naam: Marchia Moerbeek-Immen
Functie: SchoonmaaksterMijn naam is Marchia en van maandag t/m vrijdag maak ik in de vroege uurtjes de sportschool schoon zodat om half negen als de leden binnen komen alle kleedkamers en sportruimtes weer schoon en fris zijn.

 

DSC_4564 Naam: Faust
Functie: Instructeur KickboksenAl 31 jaar ervaring in Muay Thai kickboksen en al 22 jaar coach/trainer Sportcentrum Kai Muay, hieruit zijn al verscheidene Nederlandse kampioenen voortgekomen. Ik geef les op dinsdag en donderdag 19.00 uur, ga de uitdaging aan, stap in en begin!