Personeel

DSC05710 Naam: Rietje Stienstra
Functie: Eigenaar Benefit Lifestyle Club, instructeur Yoga, voedingsconsulente

Sinds september 1999 ben ik eigenaar van Benefit. Ik ben de trotse moeder van een zoon en een dochter. Ik geef de ClubYoga lessen, voedingsadvies en doe daarnaast de algehele ondersteuning van Benefit. Ik begeleid, geef uitleg, motiveer en inspireer.

DSC05702 Naam: Sytse Stielstra
Functie: Instructeur Fitness

Ik vind het leuk om mensen, jong en oud, aan het sporten te krijgen. Het is sociaal werk en met mijn fitnesstrainer A diploma kan ik de leden professionele begeleiding bieden. Ik doe zelf aan voetbal en ben regelmatig in de sportschool te vinden.

DSC05709 Naam: Peternel Woudwijk
Functie: Instructeur Power, Step, Cycle

Combineer mijn lessen en je hebt een prachtige workout. Tot ziens in een van mijn lessen!

Marja lachend_8588 SMALL uitsnede Naam: Marja Terpstra
Functie: Instructeur Fitness, Zumba, Bootcamp OUTDOOR, Vitaal50+, FITMIX, XCORE en Full Body Workout

Contact maken met de leden vind ik erg leuk tijdens het werken bij Benefit Lifestyle Club. In mijn vrije tijd doe ik aan waterpolo.

DSC05932 Naam: Geeske de Vries
Functie: Schoonmaakster

Ik werk op de maandagochtend in de vroege uurtjes bij Benefit om alle apparatuur en de vloeren stofvrij en schoon te maken. Daarnaast help ik op lokale markten de stand van Benefit in te richten en aan het einde van het jaar de nodige kerstversieringen aan te brengen.

Jesper Knipsle Naam: Jesper Ykema
Functie: Instructeur Fitness, Circuit 50+ en Full Body Workout

Mijn naam is Jesper Ykema en ben werkzaam als fitnessinstructeur. Ik vind het erg leuk en boeiend  om mensen te  begeleiden bij hun sportieve doelen. Een persoonlijke benadering en enthousiasme is belangrijk.  Ook kunt u altijd bij mij terecht voor een vraag of gewoon een praatje. 

Marchia2019-SMALL Naam: Marchia Moerbeek-Immen
Functie: Schoonmaakster

Mijn naam is Marchia en van maandag t/m vrijdag maak ik in de vroege uurtjes de sportschool schoon zodat om half negen als de leden binnen komen alle kleedkamers en sportruimtes weer schoon en fris zijn.

 

DSC_4564 Naam: Faust
Functie: Instructeur Kickboksen

Al 31 jaar ervaring in Muay Thai kickboksen en al 22 jaar coach/trainer Sportcentrum Kai Muay, hieruit zijn al verscheidene Nederlandse kampioenen voortgekomen. Ik geef les op dinsdag en donderdag 19.00 uur, ga de uitdaging aan, stap in en begin!