Lokaal afslanken met Slim Belly bij Benefit in Sint Annaparochie

Krijg jij de knoop van je broek bijna niet meer dicht?

Waarom slank je niet af rond je  buikzone?
Heb je alles al geprobeerd om af te vallen maar wil dat buikje maar niet weg?

Is het werkelijk mogelijk geworden om plaatselijk vet te verbranden en eindelijk specifiek de buikzone aan te pakken?

Wil jij je probleemzones veranderen in lievelingszones?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Samen gaan wij op weg naar jouw streeffiguur!

 

My Little SecretBanner

 

Van harte welkom bij my little secret! Wij vinden het belangrijk dat jij het vor jou best mogelijk resultaat behaalt. Je moet weer trots kunnen zijn op jezelf. Met handige tips en trucjes zullen wij je daarbij helpen!

 

Slim Belly

Logo_Slim_Belly_-_font_vert.JPGnouveauMensen met figuurproblemen in de buikzone kunnen hun buikomvang ondanks doelgerichte cardio uithoudingstraining en een aangepast voedingspatroon slechts deels reduceren. De reden hiervoor ligt in het feit dat de buikzone slecht doorbloed is. Slim Belly verbetert d.m.v. wisseldruktechniek de bloedcirculatie, in het bijzonder in de huid en vetlaag van de probleemzones. Het gevolg: u activeert de verbranding van vetcellen.

Meer lezen

Jouw contactpersoon

Rietje PS coachMijn naam is Rietje Stienstra en ik ben sportschoolhouder en gecertificeerd voedingsdeskundige. Sinds 1999 run ik in Sint Annaparochie een sportschool genaamd Benefit Lifestyle Club waar ik in  2010 gestart ben met de succesformule Slim Belly. Op deze vestiging gingen honderden mensen u al voor. Zij hebben goede resultaten bereikt met Slim Belly. In 2015 heb ik mijn activiteiten uitgebreid en ben ik gestart met Benefit  Praktijk voor Gewichtsbeheersing in Sneek.

Het is belangrijk om mensen persoonlijk te helpen, resultaten te behalen en ook het afvallen realistisch te maken. Hierin begeleid ik je, geef uitleg en motiveer en inspireer je. Wil jij lekker en gezond leven en eten en daarnaast ook nog een aantal centimeters kwijt? Twijfel niet langer en  neem direct contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je staat er niet alleen voor. Ik ben jouw stok achter de deur en begeleid je naar je streeffiguur toe.

 

Contact formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

 

Wil jij lokaal afslanken en woon je in de omgeving van Sint Annaparochie?

Kom dan langs op onze sportschool.

Wij helpen je graag op weg om die extra centimeters kwijt te raken en er af te houden.

 Lokaal afvallen in Sint Annaparochie, samen naar je streeffiguur.