BENEFIT GESLOTEN t/m 2 maart 2021

Nederland is sinds 15 december j.l. in een strenge lockdown om besmetting met het corona virus tegen te gaan. Dit betekent dat de sportscholen GESLOTEN zijn t/m 2 maart 2021.

Corona update

We zitten momenteel in een bijzondere tijd en verlangen naar tijden waarin weer meer mogelijk is. Maar zoals jullie weten na de toespraak van minister president Rutten duurt dat nog even en gaan de sportscholen verplicht dicht van 15 december t/m 19 januari 2021. Ons geduld wordt dus nog een tijd op de proef gesteld. Maar geduld kan ook betekenen wat anders doen als je aan het wachten bent.  En daar hebben wij natuurlijk voor jullie over nagedacht. Middels deze nieuwsbrief willen wij jullie informeren over de verschillende alternatieven om “wat anders te doen”.

Bereikbaarheid Benefit

De sportschool is gesloten maar voor advies of dringende vragen kunnen jullie ons op werkdagen van 9:00 – 12:00 uur telefonisch bereiken op 0518-40 36 57.

Natuurlijk kun je ook altijd mailen naar info@benefit-fitness.nl.

Materiaal uitleen

Wil je klein fitness materiaal lenen? Mail ons dan op info@benefit-fitness.nl. Dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

Een borg is van toepassing.

HOW

Het is mogelijk om thuis te trainen via House Of Workouts thuis trainingsprogramma’s. Heb je hier interesse in stuur ons dan een mailtje om toegang te krijgen tot verschillende workouts. Wij sturen je een code en handleiding zodat je weet hoe je in kunt loggen.

Natuurlijk is het volgen van thuislessen via HOW GRATIS!

Je kunt als je dat wilt ook trainingsmateriaal aanschaffen met korting via HOW. Heb je interesse hierin geef het bij ons aan dan sturen wij je een kortingsbon toe. Dat scheelt toch weer ;-)

Trainingsschema’s voor thuis

Mis je je trainingsschema en wil je graag thuis ook je oefeningen (in aangepaste versie natuurlijk) blijven doen? Dat kan! Geef dit aan per mail dan sturen wij je een thuis-trainingsschema. Of download 1 van de schema’s van onze website via deze link.

Voedingsadvies (1 op 1)

Afspraken voor voedingsadvies (PowerSlim & Body Support) kunnen doorgaan op de afgesproken tijden. Er zijn wel strikte voorwaarden waar aan gehouden dient te worden.

Updates

Zodra er wijzigingen zijn brengen wij jullie zo spoedig mogelijk op de hoogte.

 

Spaarkaart

De stempelkaartactie schuiven wij door naar januari. Dus bewaar je kaart dan spaar je in 2021 weer verder voor diverse leuke prijzen.

 

2021

Wij wensen jou fijne feestdagen. Geniet van wat wél kan, er blijft genoeg over.

Hou vol en wees creatief. Zorg goed voor jezelf/anderen en blijf fit.

Met vriendelijke groet,

Het Benefit-Team

banner-946x360-fijne-feestdagen-bakker