XCORE

Compilatie Xco met Myrthe-SMALL

 

GET READY FOR REACTIVE IMPACT
In no time sterker, fitter en strakker!
- een betere conditie
- superstrakke buikspieren
- sterkere onderrug
- afname vetpercentage
- optimale verbranding van calorieën
- toename coördinatie en balans

Wat is de XCORE workout?                 

Een groepsles op de allerbeste muziek waarbij je gebruik maakt van de XCORE-trainer®. Dit is een aluminium buis gevuld met grit. De XCORE-trainer® geeft bij begin en einde van iedere beweging een aanvullende belasting op de spier- en bindweefselstructuren van het hele lichaam. Dit effect wordt ‘reactive impact’ genoemd en is dé manier om je core-spieren (het natuurlijk korset van rug-, buik- en heupspieren) te trainen!

Tijdens de XCORE Workout® doe je talloze dynamische oefeningen met de XCORE-trainer®. Je traint optimaal je conditie, spieren en bindweefsel en verbruikt een hoog aantal calorieën. Eindelijk een training waarbij je het gevoel krijgt dat er echt iets gebeurt in je lichaam!

Een XCORE Workout® duurt slechts 45 minuten en daarvan wordt iedere minuut maximaal benut. De XCORE Workout® is kort, effectief, simpel, dynamisch en intensief. Alle bewegingen worden uitgevoerd op fantastische muziek. Door de verslavende mix van krachtige bewegingen op de sounds van de laatste muziekhits, vliegen deze 45 minuten voorbij!

Voor lestijden: klik hier

* Virtual (De instructies worden tijdens deze les via een groot scherm gevolgd.)

 

Logo_XCORE-red-300x300

 

 

 

 

 

 

 

 

 

callToAction