GEZOCHT: 50 testpersonen voor het 5 weken programma bij Benefit

Gezocht: 50 personen die in 5 weken weer in shape willen komen.

Stel je voor… Hoe zou het voor je zijn, als je over exact 5 weken meetbaar, zichtbaar en vooral ook voelbaar slanker, fitter of jonger zou zijn?

Interessant? Dan is het  ‘Fit in 5 Weken’ programma wat voor jou !

Fit_in_5_weken_-_Logo 

In 5 weken slanker, fitter of jonger! *

Dit programma is de ideale gelegenheid voor jou en al onze leden om in 5 weken slanker, fitter of jonger te worden. Heb je je wel eens afgevraagd hoe fit je echt bent? Het zou toch best interessant zijn om te weten hoe fit je bent in vergelijking met leeftijdgenoten?

We bieden je daarvoor nu de perfecte gelegenheid. Doe mee met het initiatief ‘Fit in 5 weken’. In dit kader kan je je persoonlijke fitheidsleeftijd voor en na een 5 weken durend programma testen en vergelijken. Je kunt kiezen uit drie programma’s:

5 x meer kracht

Het figuurprogramma voor vrouwen die een strakker lichaam willen en mannen die opbouw van spieren als doel hebben.

5 jaar jonger

Optimaal voor mensen die in de tweede levensfase met fitness willen beginnen. Met focus op gezondheidstraining en/of vermindering van stress.

5 kilo minder

Voor iedereen die gezond en effectief wil afslanken. Centraal staat verlies van vet en optimalisatie van je voeding.

5 weken lang volledige focus op het bereiken van je doel.*

 

Compleet en compact programma

We helpen je met dit ‘Fit in 5 Weken’ programma aan een echte boost. Je krijgt na je start-intake een compleet en compact 5 weken programma. We sluiten na 5 weken af met een meetmoment. Een mooie aanvulling op of afwisseling met je huidige programma. Er geldt voor nieuwe deelnemers een eenmalige bijdrage van € 74,50. Benefit leden krijgen daarop een mooie korting van maar liefst € 40,–. Leden betalen dus slechts 34,50 i.p.v. 74,50 exclusief je lopende abonnement. Weet je iemand die ook interesse heeft, geeft hem of haar dan de waardebon welke op de balie staat, dan betaalt diegene maar € 54,50 i.p.v. € 74,50.

Wil jij óók een boost in 5 weken?

Wil je meer weten over ons tijdelijke Fit in 5 Weken programma? Vraag er naar bij de balie of kom langs voor een infogesprek.

 

Met sportieve groet,

Rietje Stienstra

Benefit Lifestyle Club

 

 

 

PS Stel niet langer uit… aanmelden kan via info@benefit-fitness.nl of aan de balie tot uiterlijk 20 april ! 

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

 

 

callToAction

Fit_in_5_weken_-_Logo

Aangeleverd persbericht voor De Bildtse Post:

Grote fitheidsactie “Fit in 5 weken” in april terug bij Benefit Lifestyle Club Sint Annaparochie

 

Hoe vaak hoor je niet dat men gezonder wil leven, er beter uit wil zien en zichzelf fitter wil voelen? Het ´willen´ is geen probleem, maar het daadwerkelijk ´doen´ is een heel ander verhaal. ”Wat men moet leren doen, leert men door het te doen”, is een toepasselijk citaat van de Griekse filosoof Aristoteles. Om je uit de luie stoel te helpen, een gezondere leefstijl aan te nemen en dit ook vol te houden op de lange termijn, biedt Benefit Lifestyle Club Sint Annaparochie vanaf april het programma “Fit in 5 weken” aan.

 

Top gemotiveerd. Goed trainen. Lekker eten.

Het initiatief ”Fit in 5 weken“ helpt bij de juiste aanpak en maakt het begin eenvoudig. Het doel is dat de deelnemers via een uitgekiend trainingsprogramma in het fitnesscentrum al na enkele weken duidelijk meetbare en zichtbare resultaten bereiken*. Aan het begin wordt de actuele fitheids- en gezondheidstoestand vastgesteld, inclusief de persoonlijke fitheidsleeftijd. Op basis van het resultaat ontvangt de deelnemer een programma op maat. De deelnemers kunnen kiezen uit drie verschillende programma´s:

  1. 5x meer kracht: Waarbij het werken aan een goed figuur en spierkracht centraal staan.
  2. 5 kilo minder: Hierbij is het devies een gezond gewicht en het verliezen van overtollig vet.
  3. 5 jaar jonger: Ideaal voor mensen die aan de gezondheid willen werken en minder stress  willen ervaren.

 

Iedereen kan betere prestaties bereiken

„Een verbetering tot wel 20% is mogelijk op gebied van kracht, conditie en beweeglijkheid” *. Naar verwachting zullen ook de bloeddruk, het percentage lichaamsvet en de coördinatie duidelijk verbeteren, onafhankelijk van de leeftijd en actuele fitheid van de deelnemers. Vele deelnemers hebben de afgelopen jaren al met succes aan het programma deelgenomen. 

 Rietje1

Benefit Lifestyle Club 

De campagne ”Fit in 5 weken“ loopt al vanaf september 2015 bij  Benefit Lifestyle Club in Sint Annaparochie. De deelnamebijdrage voor het programma van 5 weken inclusief begeleiding, groepslessen en vele extra’s bedraagt slechts € 74,50. Twijfel daarom niet en geef je snel op via tel. 0518-403657 of info@benefit-fitness.nl (aanmelding uiterlijk tot 20 april 2019).

 

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.