Benefit – 20 jaar – trouwe leden

Op 14 februari j.l. werd ik en nog 2 sporters uitgenodigd, omdat we 20 jaar bij Benefit sporten.

We werden verrast met een prachtig cadeau en een bos bloemen.

Ik sport dus al 20 jaar bij Benefit, eerst 1x in de week en de laatste jaren 2x in de week.

Dit bevalt prima en ik hoop dat het nog enkele jaren vol te houden, Niet alleen de sport, maar ook de gezelligheid is altijd leuk. Rietje nogmaals bedankt.

 

Groetjes, Johanna

******

Ik vind het heel fijn om al 20 jaar bij Benefit te sporten.

Het geeft je het gevoel dat het één grote familie is.

Het is gezellig vooral na het sporten, lekker koffie drinken met elkaar en kletsen over alles.

 

Groetjes, Nelleke

compilatie-20-jaar-lid

 

Ik ben toen ik 50 jaar werd, lid geworden van Benefit en we zijn nu 20 jaar verder..

Wat mij motiveert om te blijven sporten bij Benefit (in de zomer, wat minder “binnen”..) is de kleinschaligheid en de gemoedelijke sfeer. Sinds er ongeveer 10 jaar geleden begonnen is met spinning-lessen

heb ik altijd zo veel mogelijk mee gedaan en heb ook geholpen met het verzamelen van “spinning-muziek”. Mijn bedoeling is het nog even vol te houden, want sporten houd je jong! Dus op naar de volgende 20 jaar!

Groet, Ben