Begeleiding

ps-food-lifestyle_kleinBegeleiding is een heel belangrijk onderdeel van het PS. afslankprogramma.

Voordat je kunt beginnen, heb je eerst een vrijblijvend intakegesprek met de PS. voedingscoach. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken.
Op basis hiervan, en je startgewicht, BMI, vetpercentage en streefgewicht geeft de PS. voedingscoach je een advies.

Na de uitleg van het afslankprogramma kun je van start. Daarna kom je wekelijks op consult bij je PS. voedingscoach voor de begeleiding.
Tijdens dit consult word je gewogen en worden je vetpercentage en spiermassa gemeten. De coach begeleidt en motiveert je bij het afvallen, adviseert je over product keuzes en is je stok achter de deur!

PS. voedingscoaches hebben altijd de basisopleiding tot PS. voedingscoach gevolgd en zijn vanaf dat moment 1 jaar lang gecertificeerd om jou op een professionele manier te begeleiden naar een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Door het volgen van regelmatige vervolgopleidingen blijft de PS. coach altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wordt de certificering telkens met 1 jaar verlengd.

Wie begeleiden jou tijdens je PS. afslanktraject bij Benefit Lifestyle Club?

Ik ben Rietje en ik ben een gecertificeerd PS. voedingscoach. Ik help mensen om hun streefgewicht te bereiken en behouden. PS. is geen dieet, het is een manier van leven waarbij je niet minder gaat eten, maar anders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding. In 3 fasen coach ik jou naar je streefgewicht en je blijft bij ons komen tot het moment dat je gewicht stabiel is. Daarna weet je hoe je op gewicht kunt blijven dankzij je veranderde voedingspatroon. Natuurlijk blijven we contact houden en kom je zo af en toe op minder regelmatige basis langs.Foto Rietje PS 1200x628

“Ik leer je hoe je met lekker eten kunt afvallen”

Wat wil jij bereiken?

Gecertificeerd voedingscoach PS KnipselRietje Stienstra van Benefit Lifestyle Club Sint Annaparochie heeft zich gecertificeerd als PS. voedingscoach. Hiermee is Rietje gekwalificeerd om afvallers te adviseren en begeleiden tijdens het afvallen.

Voor deze certificering heeft Rietje met goed gevolg de door diëtisten ontwikkelde Advanced Academy van PS. gevolgd. Deze werd gegeven aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). De Advanced Academy is een door het diëtistenteam van PS. ontwikkelde opleiding en dient als vervolg op de Basic Academy. Deze opleiding gaat dieper in op voedingsleer, afslanken en de fase gewichtsbehoud. Met het volgen van de Advanced Academy en het behalen van het bijbehorende examen, is Rietje gekwalificeerd om afvallers te adviseren en begeleiden tijdens en na het behalen van het gewenste streefgewicht.

De afgelopen tijd heeft PS. Nederland veel geïnvesteerd in het professionaliseren van haar voedingscoaches. Naast de Basic Academy, die men dient te volgen voordat men met het PS. concept mag werken, is er nu dus ook de Advanced Academy. Met deze certificering wil PS. Nederland de kwaliteit van haar voedingscoaches waarborgen. Jaarlijks dienen de voedingscoaches zich opnieuw te certificeren. Om de twee jaar volgen zij opnieuw de Advanced Academy. Hiermee blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding, afslanken en gewichtsbehoud.

 

callToAction