Zo werkt het

 

Body Support  gaat uit van een optimale stofwisseling.* 

logo-bodysupportVeel crash diëten gaan uit van een lage energie inname, hierdoor raakt u snel een aantal kilo’s kwijt, maar de stofwisseling gaat daardoor op een laag pitje. Wanneer u daarmee stopt en u gaat weer meer eten dan reageert het lichaam door de extra energie op te slaan in de vorm van vet. Hierdoor vliegen de kilo’s er weer aan. Bovendien heeft u bij een crash dieet een hongergevoel en weinig energie.

Body Support zorgt voor een optimale stofwisseling. Body Support leert u wat gezonde voeding is en wanneer u moet eten. Hebt u dit eenmaal geleerd, dan zult u in staat zijn om zelf een eigen indeling te maken en zal het leven nooit meer uit ’lijnen’ bestaan.

Het klinkt te mooi om waar te zijn maar met Body Support leert u om meer/gezonder te eten dan u gewend bent en toch valt u af.

 

 

Een Body Support traject bestaat uit 12 weken. We starten met een uitgebreid informatiegesprek,  intake, meting en uitleg. Daarna kom je 12x wekelijks langs voor een meting en krijg je je een nieuw menu afgestemd op de laatste resultaten. Kosten: € 199,–

Hieronder een paar voorbeelden van Body Support menu’s om je een idee te geven wat je eet.

 

 

BS Normaal Menu

 

BS Normaal en Puur Menu

 

BS Vegetarisch Menu

callToAction

* Benefit Fitness doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.