Ervaringen

Hallo,

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Gerrit Jan Bergsma, 51 jaar en woonachtig hier in St Anne, projectleider van beroep en vader van 4 kinderen (J22, M19, J17, M15). Train bij de VV St Anne de MO-17 en ben nog zelf actief bezig bij de 35+ voetbal.

Toen ik in januari 2017 mijzelf in de spiegel zag werd ik daar niet vrolijk van, “buikje”, zeg maar gerust pens!. De weegschaal stond op dat moment op bijna 115kg!! Dit kan zo niet langer en dit wilde ik ook niet langer meer. Juist op dat moment stond er een advertentie in de Bildtse Post: Body Support bij Benefit. Ik ben toen met Rietje gaan praten of dit iets voor mij was? Al pratende kwamen we tot de conclusie dat mijn BMI veel te hoog lag, mijn visceraal vetpercentage schrikbarend hoog lag en dat mijn eetpatroon grotendeels de boosdoener hiervan was. Geen opbeurend verhaal al met al.

Ik ben toen op14 februari de uitdaging aangegaan om dit 10 weken vol te houden met als doel voor ogen richting de 95kg te willen gaan. Voor mijzelf had ik duidelijk gemaakt dat ik geen shakes of pillen wilde of andere supplementen. Body Support verzorgde een weekmenu, wekelijkse meting en bood de faciliteiten om daarnaast ook aan de spieren en conditie te gaan werken. Op de zondagmorgen in een ontspannende sfeer je oefeningen doen. Het is iedereen aan te raden.

Zelf ben ik daarnaast begonnen met wat meer te gaan hardlopen, rustig aan eerst 2 a 2,5 km maar naarmate het gewicht omlaag ging, gingen de km’s omhoog. Een van mijn doelen destijds was het lopen van de 10 km tijdens de Loop Leeuwarden en dat is gelukt (10 km in 52 minuten) een overwinning op jezelf.

Als je iedere week de waarden de positieve kant op uit ziet gaan, zorgt dit voor een motiveringsboost om door te gaan. Ik heb daarom de eerste 10 weken verlengd met nog eens 10 weken. Na deze 20 weken hebben we wederom een gesprek gehad en besloten om elkaar wat meer los te laten.

Nu 10 maanden later gaat het nog steeds hartstikke goed. Het streven van de 95 kg is lang geleden reeds gehaald en ik “zweef” nu ergens rond de 92 kg (ongeveer 23 kg lichter! en ben van kledingmaat XXL naar L gegaan). Nadelig effect is wel dat je de gehele garderobe moet vernieuwen maar ach komt er ook eens wat nieuws in de kast.

Nu moeten jullie niet denken dat hij leeft als een monnik hoor, ik eet alles, drink alles maar ben mij er meer bewust van dat wanneer ik een avondje doorhaal daar iets tegenover moet staan qua eten en bewegen. De verleiding is soms groot om maar te blijven zitten in de bank maar de kunst is om dat dus niet te doen. Ik kan het jullie allemaal aanraden echt je voelt je een stuk beter, beter in je vel, meer energie, leniger, ga zo maar door.

Hier wil ik Rietje en haar team ontzettend voor bedanken en het heeft een ommezwaai veroorzaakt in mijn doen en laten. Het zal misschien niet voor iedereen dezelfde uitwerking hebben*  maar ik zeg probeer het!! Echt doen!

GerritJan_8600 SMALL

 

* Benefit Fitness doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

 

-6,6 kg & -6,9 kg Annie & Bettie *
In een advertentie van sportschool Benefit Lifestyle Club uit Sint Annaparochie zag ik de aanbieding afvallen met een menudieet en sporten. Gelijk heb ik mijn schoonzus gebeld, ja dat gaan we doen was haar antwoord. Helaas ging het sporten niet door persoonlijke omstandigheden. Maar met het afvallen is het prima gegaan! De menu’s zijn heel goed te volgen.We worden prima begeleid met advies en er wordt genoeg tijd uitgetrokken voor het weegmoment. Het is een gezellig “uitje” met een kopje thee. We dachten dat we na 12 weken klaar waren met ’t dieet, maar omdat we om de 2 weken kunnen wegen, mogen we tot 12 weegmomenten terug komen. Dit komt goed uit want we hebben met 12 weken ons streefgewicht al gehaald . Annie is 6,6 kg afgevallen en ik 6,9 kg. Nu kunnen we nog een paar weken een balansdieet volgen waarbij we leren hoe we stabiel op ons streefgewicht kunnen blijven. Dit is zeker ook belangrijk.Het is ons heel goed bevallen, normaal eten en toch afvallen.Groetjes Annie en Bettie 170625 Annie en Bettie

 

 

 

 Kim*………………..
  -15 kg
Kim nieuwe_look Na een hele fijne, leuke, gezellige, sportieve vakantie zat ik naar de vakantiefoto’s te kijken. Daar schrok ik toch wel van. ‘Ben ik dat?’ Na de zomer heb ik het sporten bij Benefit weer opgepakt en toen zag ik de reclame voor Body Support. Drie keer in de week sporten, normaal eten en toch afvallen … dat klonk goed. Afvallen had ik wel eerder geprobeerd, maar verder dan 5 kilo kwam ik nooit. Ik vind het moeilijk om dingen te LATEN, maar dit was echt iets DOEN. Het 3x in de week sporten was goed te doen en de menu’s van Body Support zijn inderdaad gewoon eten. Je moet vooral OP TIJD en VOLDOENDE eten! Ook nu stond ik even stil bij de 5 kilo, maar de support van Body Support heeft gewerkt. Elke week naar Rietje om te wegen was een feestje. Het afvallen ging goed, en had ik een mindere week, dan verzon ze wel iets positiefs om je te motiveren. Super!En nu 15 kilo lichter ben ik heel blij met het resultaat. Omdat ik veel kleding bewaard heb kan ik ‘shoppen’ in mijn eigen kledingkast. Dat leuke jurkje van 10 jaar gelden past weer. Maar het mooiste was nog dat ik ook nieuwe kleding nodig had. Ik keek in de winkel vol in het licht naar de spiegel en dacht: ‘Ben ik dat?’

 

 

- 12 kg ………..Nellie*
Op 16 oktober 2012 ben ik begonnen met Body Support! In de eerste mail stond: “Gefeliciteerd met je nieuwe leven”. Oeps daar schrok ik ff van, maar nu weet ik …. Zo is ’t eigenlijk inderdaad. Ik had nooit eerder een dieet gevolgd. Ik had altijd zoiets van: “Lekker genieten en wees tevreden met wie je bent”. En het jo-jo effect, daar zat ik al helemaal niet op te wachten.De menu’s die ik elke week via de mail opgestuurd kreeg waren prima vol te houden. In principe kan het hele gezin mee-eten. Maar in ons gezin eet ik mijn menu en de rest eet ‘gewoon’. Na 2 weken was ik 2,3 kg afgevallen. Wauw, dat motiveert!De vervangende productenlijst welke je krijgt is een zeer goede hulp om je menu aan te passen of de juiste keuze te maken bij feestjes, buffetten of als je buiten de deur gaat eten. Ik ben nu 12 kg afgevallen, zonder erg veel moeite. Een heerlijk gevoel. Ik blijf nog een jaar nu en dan bij Rietje onder controle. Als een (klein) stok(je) achter de deur.Dus wil jij ook afvallen? Probeer Body Support! Het werkt! Je hoeft geen calorieën te tellen, want je volgt gewoon de menu’s en de vervangende productenlijst. Je schrapt niks zoals koolhydraten of eiwitten. Je eet 3 maaltijden en 3 tussendoortjes per dag. Ik zeg nu: Je eet gewoon alles, maar anders. Meer groente, minder aardappelen en pasta, maar zonder hongergevoel. Echt waar!Groeten Nellie en voor iedereen die met Body Support gaat beginnen: Heel veel succes! Nellie VOOR_0393 - SMALLNellei NA FB3-SMALL

 

Froukje*…*…… - 8 kg
Froukje (foto 4) Mijn valkuil: “te weinig eten”, gevolg ik groei in kilo’s.
Wat werkt(e): op verantwoorde manier meer en vaker eten. Normaal eten/ normale producten. Mijn winst: na 11 weken 8 kg kwijt! BMI gezakt, centimeters kwijt!En……………ik voel me goed en gezond!        Froukje (63 jaar)

 

 - 5 kg    Anneke*
Vijf kilo afvallen, lukt mij dat?Ja, dat lukte mij met Body Support! Met de week-menu’s van Body Support gevarieerd en lekker eten, zonder hongergevoel, en toch na 8 weken 5 kilo lichter!Een aanrader……     Anneke   Anneke

 

 

Annet*   - 10 kg
Annet Knipsel alleen foto Na wat wikken & wegen ben ik in December 2014 begonnen met Body Support. Zo blij dat ik dat heb gedaan!Na 13 weken van eigenlijk meer eten dan ik gewoonlijk deed, gaf de weegschaal 10 kilo minder aan en bijna twee broekmaten kleiner! Heerlijk!De menu´s zijn lekker en veelzijdig en goed vol te houden. Een aanrader voor iedereen!!          Mvg, Annet

 

 

 

callToAction

 

* Benefit Fitness doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.