Afslanken met PowerSlim bij Benefit

Lukt het jou niet om op gewicht te blijven?

Wil jij weer fit en energiek zijn en in je favoriete jurkje weer passen?

Heb je alles al geprobeerd om af te vallen maar kom je steeds weer aan?

Maak jij samen met mij een frisse start?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Samen gaan wij op weg naar jouw streefgewicht!

Campagne_Maart_April_Online banner_400x300

Dorette Puiman  *

 

Gewicht voor PowerSlim? Voor PowerSlim woog ik bijna 99 kilo, de 3 cijfers waren dus in zicht.
Had je altijd al overgewicht? Ik ben nooit heel dun geweest, maar overgewicht heb ik nooit gehad als kind of puber.
Hoe ben je zoveel aangekomen dan? Na het puberen kwam ik eigenlijk pas aan en tijdens mijn studie werd ik langzamerhand mollig. Toen ik een poosje in de horeca werkte met veel lopen, feesten en weinig tijd nemen om te eten viel ik onwijs af. Toen ik ging samenwonen en een kantoorbaan kreeg nam mijn gewicht snel toe en zat ik na een paar jaar dus op bijna 100 kilo.
Wanneer kwam de omslag dat je hieraan iets wilde gaan doen? Er waren eigenlijk altijd wel pogingen om af te vallen. Alleen die waren dan niet vol te houden of mislukten omdat ik niet afviel. Toen zag ik een advertentie van PowerSlim, dit werd mijn laatste poging. Als dit niet zou lukken, zou ik mij erbij neerleggen dat ik niet weggelegd was voor  maatje 38. De motivatie kwam met het afvallen en na een maand was ik 7 kilo kwijt! Niet lang daarna kwamen er trouwplannen en had ik een strikt doel voor ogen. Uiteindelijk kon ik zelfs mijn streefgewicht wat naar beneden bijstellen.
Waarom hield je dit wel vol? De eerste resultaten en alle plannen zorgden  voor een enorme boost aan motivatie.  Onder begeleiding van mijn coach bekeken  we wekelijks de resultaten en bespraken we de  mogelijkheden bij uitdagingen zoals uit eten gaan. Ik stapte van het gedachtegoed wat ik allemaal niet meer kon eten over op het besef wat ik juist allemaal wél mocht eten. Ook leerde ik dat je  jezelf niet beloont met eten en dat een  tussendoortje zowel gezond als lekker kan zijn. Met de hulp van mijn coach heb etiketten leren lezen en bij vragen kon ik haar altijd een bericht sturen.
Heb je ook moeilijke momenten gehad? Ik moest wennen toen mijn lichaam overging  op vet verbranden, ook wel ketose genoemd.  Dit bracht de eerste 3 dagen hoofdpijn,  vermoeidheid en kou lijden met zich mee.  Gelukkig was dit na een paar dagen over en kon ik knallen. Het programma is makkelijk vol te houden en de resultaten zijn super. Echter wegen de laatste loodjes het zwaarst. Ik ben inmiddels al gewend aan mijn nieuwe lijf en ben er al zeker tevreden mee. Maar toch moeten die laatste kilo’s eraf.
Hoe voel je je nu? Ik voel me top. Ik ben nu bezig met de laatste kilo’s. Ik kan weer leuke dingen aan en hoef niet naar de grootste maat te grijpen. Ik ben ook  fanatiek gaan sporten, merk dat mijn conditie beter is en voel mij een stuk gezonder.  Het allerbelangrijkste is toch wel dat mijn  zelfvertrouwen onwijs gegroeid is.

 Ga jij ook voor je goede voornemens en voor resultaat?

Meld je dan aan voor een gratis kennismakingsgesprek en start deze week nog.

PowerSlim_Logo

 

 

 

 

PowerSlim is géén cash-dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten. PowerSlim is door diëtisten ontwikkeld en een manier om op gewicht te komen én te blijven. Je werkt naar een gezonde en gevarieerde lifestyle toe met 6 eetmomenten per dag, en voorkomt hiermee het welbekende jojo-effect. Meer lezen

Jouw contactpersoon

Foto Rietje PS 1200x628

Mijn naam is Rietje Stienstra en ik ben gecertificeerd voedingsdeskundige. Sinds 1999  run ik in Sint Annaparochie een sportschool genaamd Benefit Lifestyle Club waar ik in 2011  gestart ben met de succesformule PowerSlim. Op deze vestiging hebben wij 2 gecertificeerde PowerSlim voedingscoaches. In 2015 heb ik mijn activiteiten uitgebreid en ben ik gestart met Benefit Praktijk voor Gewichtsbeheersing in Sneek. Het is belangrijk om mensen persoonlijk te helpen, resultaten te behalen en ook het afvallen realistisch te maken. Hierin begeleid ik je, geef uitleg en motiveer en inspireer je. Wil jij lekker en gezond leven en eten en daarnaast ook nog een aantal kilo’s afvallen? Twijfel niet langer en  neem direct contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je staat er niet alleen voor. Ik ben jouw stok achter de deur en begeleid je naar je streefgewicht toe.  

 

callToAction

Wil jij afvallen en woon je in de omgeving van Sint Annaparochie?

Kom dan langs op onze sportschool. Wij helpen je graag op weg om die extra kilo’s kwijt te raken en er af te houden.

Afvallen in Sint Annaparochie, samen naar je streefgewicht.

* Benefit Fitness doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.